microsystems.uk.com
etusivumikromittakaavassa tapahtuva ruiskupuristusvalumikromittakaavan työstösairaalateknologiapolymeerioptiikka
yrityksen esittelymuotin suunnittelu ja työstömikro- ja nanoteknologiaajankohtaistayhteystiedot
yrityksen esittely

Microsystems perustettiin vuonna 2003. Pääkonttorimme ja ensisijainen tuotantolaitoksemme sijaitsevat Luoteis-Englannissa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä sekä Manchesterin että Liverpoolin lentokentiltä.

Yrityksen perustamisesta lähtien Microsystems on keskittynyt äärimmäistä tarkkuutta vaativaan mikromittakaavan työstöön ja ruiskuvaluun. Suurin osa asiakkaistamme toimii sairaalateknologian ja lääketeollisuuden aloilla. Yrityksemme toimii myös muilla korkean toleranssin polymeerimikro-osia, polymeerioptiikkaa tai mikromittakaavassa työstettyjä osia vaativilla sektoreilla.


investoinnit viimeisimpään teknologiaan


Microsystems on investoinut viimeisimpään teknologiaan taatakseen mahdollisimman korkean työstötarkkuuden. Laitteistoomme kuuluu mikromittakaavan kipinätyöstökoneita, lankasahoja, 5-akselinen mikrotyöstökone, ja korkeatarkkuusjyrsimiä, joilla pystytaan muunmuassa tuottamaan mikromittakaavan tappeja ja neuloja. Kaikki työstö ja valu tapahtuu puhtaissa lämpötilakontrolloiduissa tiloissa. Tarvittaessa muotin suunnittelussa ja ruiskuvalussa käytetään 3D Moldflow –simulointia.


tutkimus- ja kehitystyö


Säilyttääkseen asemansa tuotantokehityksen terävimmässä kärjessä, Microsystems on mukana useissa tutkimus- ja kehitysyhteistyöprojekteissa mikrotyöstön ja mikrotuotannon aloilla sekä Isossa Britanniassa että ulkomailla.


kansainvälinen liikeyritys – yhteistyökumppaneita Euroopassa ja Aasiassa

Olemme osa kansainvälistä yritysverkostoa, jossa työskentelemme eurooppalaisten ja aasialaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoten ainutlaatuisia tuotantomahdollisuuksia sekä massatuotantoa. Osa globaalia liikestrategiaamme on äskettäin tapahtunut tuotantolaitoksen hankkiminen Singaporesta.

Unigraphics 3D solid modelling and full 3D moldflow analysisBattenfeld Microsystem 50 micro moulding machinemoulded parts

etusivu l mikromittakaavassa tapahtuva ruiskupuristusvalu l mikromittakaavan työstö l sairaalateknologia l polymeerioptiikka
yrityksen esittely l muotin suunnittelu ja työstö l mikro- ja nanoteknologia l ajankohtaista l yhteystiedot
Suomi valitse kieli
web design orangebox.co.uk © Microsystems 2008-2010 All rights reserved